30 Mayıs 2017 Salı

Makam Bayrağı Burada Hizmetinizde

Makam odalarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan makam bayrakları bu arada özel aksesuar niteliği taşımaktadır. Makam bayrağı genelde Türk Bayrağı ve özel müessese bayrakları ile beraber kullanılmaktadır. İki kategoride üretilen makam direkleri estetikli bir görünüm vermesi ile krom salon direği ve pirinç salon direği olarak siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Genelde 100×150 santimetre ebatlarda üretilen bayraklar bu arada çevresi da 8 santimetre genişliğinde ve altın renginde saçaklar kullanılmaktadır. Aynı vakitten makam bayrakları ürünlerinde çift sağlam dikiş ile dikilmektedir.
Sizlere sunulan özel makam bayrağı ürünlerimizde ay yıldızlı olarak kullanılmamasının yanı sıra %100 müşteri memnuniyetini sunuyoruz. Makam bayrağı ürünlerimizde makam direği modelleri ile verilmesinin yanında 1 sene garanti kapsamı içerisinde bulunmaktadır. Piyasada en iyi firma olma ünvanını alan bayraklar dünyası bu arada garanti kapsamı içerisinde sizlere sunmaktadır. Bu bakımdan dolayı sizlerde makam bayrağı ürünlerini titiz bir çalışmada gerçekleştiriyoruz.
Makam bayrağı kullanım alanları olarak baktığımızda ise kamu müessese ve kuruluşlarda, makam odalarında ve organizasyonlarda daha çok ön tasarıda bulunmaktadır. Özel bir bayrak türü olmasının yanında Reisicumhur, başbakan ve şirketlerde olan makam bayrakları saten kumaş türünden yapılmaktadır. Sergi alanlarında da bulunması ile toplumda daha çok ön tasarıda bulunmamaktadır. Makam bayrağı satışı ile ilgili bizlerde öneri alabileceğiniz gibi bu arada büromuzu de ziyaret edebilirsiniz. Makam bayrağı satışı yerine makam direkleri imalatlarını müessesemiz yapmaktadır.
Makam direkleri krom ve pirinç şeklinde imalat ve satışı olmaktadır. Makam bayrağı direği ölçüleri ise 2,30 santimetre ebatında olmasının yanında makam bayrakları ile birlikte kullanılmaktadır. Alt taban ve üst tarafından ay yıldız ve öğrenci göre üretimlerimiz bulunmaktadır. Makam Türk bayrağı saten kumaş üzerinde emprime baskı kalitesinde sizlere sunulan ürün arasında yerini almıştır. Tek kat ve saten çift katlı olarak üretilen makam bayrakları aynı vakitte sarı saçak oluğ makam odalarının kullanılmaktadır. Bayraklar sade kullanıldığı gibi şirketlerin özel logolu bayrakları ile beraber kullanımları söz konusudur. Türkiye’nin dört bir yanına yurtiçi ve yurtdışı temsilciliklere gönderilmesinin yanı sıra fiyatsız kargomuz sizlere sunulmaktadır.
Makam bayrakları makam odalarını temsil eden ürünlerdir. Saten kumaştan üretilme sebepleri arasında iç mekan olmasından dolayıdır. Bu bakımdan dolayı yüksek kalite standartlarına göre yapılan ürünlerimizde makam bayrakları özel yer edinmiştir. Makam masalarının arkasında Türk bayrağı ile birlikte bulunmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makam Bayrağı Nasıl Yapılır?

Kurumsal kimliğinizi öne çıkarmak için makam bayrağı ile ofisinizi süsleyebilirsiniz. Günlük yaşantımızda makam bayrakları firmaları terci...