30 Mayıs 2017 Salı

Makam Bayrağı Özellikleri Nelerdir

Makam bayrağı ürünlerimizde çit katlı ve kenarlı saçaklı olarak üretilen bayrak ürünlerinde masa arkasına yerleştirilmektedir. Bulunduğu yerin makamını temsil etmede ehemmiyetli rolü bulunmasının yanında 100×150 santimetre standart ebatlarda üretilmektedir. Makam bayrağı direkleri ise pirinç ve krom olmak üzere 2 çeşit bayrak direği çeşidi bulunmaktadır.
Bayraklar dünyası olarak makam bayrağı ürünleri ile ilgili daimi olarak kendimizi yeniliyoruz. Sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için 7/24 saat çalışmalarını gerçekleştirmenin yanında statik ve dinamik olmak üzere iki şekilde yapılmaktadır. Makam bayrakları ile ilgili %100 müşteri memnuniyetini sunmanın yanında ürünlerimiz garanti kapsamı içerisinde yer almaktadır. Sizlere sunulan ürünlerimiz Türkiye’nin dört biryanına fiyatsız kargomuz ile gönderimlerimiz bulunmaktadır.
Değişik duruşu ile gözleri hapsetmenin yanında şirketlerin simgeleri olarak dikkat çekmektedir. Kaliteli bir şekilde sergilenmelerinin yanında tüm ölçülerimizi şirketimizi arayarak öğrenebilirsiniz. Uzun yıllar kullanabilme özelliğine sahip olmanın yanında rakipsiz şirket profiline sahibiz. Yalnızca makam bayrağı değil özel şirketlerin özel amblemli ürünlerinin imalatlarını de yapan müessesemiz hayatımızın her alanında yer almaktadır. Sizlere daha iyi ve kapsamı geniş hizmet verebilmek için çalışmalarımız her geçen geliştirilmektedir. Türkiye’de bir hayli makam bayrakları imalatı yapan olmasının yanında kaliteli sunan nadir firmalar bulunmaktadır. Bu bakımdan dolayı bizler sizlere standart ve titiz bir çalışma ile bayrak imalatlarınızı sağlıyoruz.
Müessesemiz makam bayrağı ürünlerini yalnızca devlet müesseseleri değil özel sektörde de satışlarını gerçekleştirmektedir. Standart ölçülerde kullanılan ürünlerimizde bu arada kaliteli ve dayanıklı malzemeden imalatlarını sağlamaktadır. Çift baskı kalitesi ile olmasının yanında püsküllü ve simli çeşitlerimizde bulunmaktadır. Bu bakımdan dolayı sizlerde makam bayrakları ile ilgili sitemizde bilgi edinebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makam Bayrağı Nasıl Yapılır?

Kurumsal kimliğinizi öne çıkarmak için makam bayrağı ile ofisinizi süsleyebilirsiniz. Günlük yaşantımızda makam bayrakları firmaları terci...